Протиправну діяльність 39-річного рівнянина задокументували вчора, сьомого лютого, співробітники Рівненського РУП на вулиці Київській в обласному центрі. На момент перевірки там саме заправляли авто.

Поліцейські встановили, що реалізацію пального чоловік здійснював в орендованому гаражі. Тут правоохоронці виявили власноруч облаштовану міні-заправку: дві пластикові та одну металеву ємності, виготовлений кустарним способом насос та пістолет для заправки транспортних засобів.

Відтак, з місця події слідчо-оперативна група вилучила 250 літрів дизпалива, а приміщення опечатали.

Крім того, діяльність ще однієї підпільної заправки задокументували поліцейські і на вулиці Млинівській в обласному центрі. Там пальне продавали із технічно несправної вантажівки-фургона «Mercedes Benz» . Слідчо-оперативна група вилучила 320 літрів дизпалива.

За обома фактами слідчі Рівненського районного управління поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 198 Кримінального кодексу України. У рамках кримінального провадження зразки пального відправили на дослідження, вирішується питання про накладення арешту на майно. Досудове розслідування триває.

Про це повідомляють в ГУНП в Рівненській області.

Читайте також: У Вараському районі поліцейські задокументували факти незаконних порубок лісу та спробу дати хабар за уникнення від відповідальності