Після 24 лютого заклади культури на деякий час стали волонтерськими центрами - тут збирали продукти, речі для військових та переселенців, плели маскувальні сітки та шили необхідне для захисників. Поступово театри та будинки культури почали відновлювати покази вистав, адже у такий спосіб допомагають дітям та дорослим зберегти психологічне здоров'я. Щоправда, кажуть, тематика вистав та їх сприйняття змінилися. В рамках проекту "Ну що там у вас" поговоримо про культурне життя, і театри зокрема, у Рівному та Чернівцях

 Як працюють театри у Чернівцях і що змінилося у культурному житті буковинців - про це розповість наша колега Діана Пожар, ведуча радіо С4 (м.Чернівці).

А чи відвідуєте ви зараз театральні вистави? Таке питання ми поставили підписникам нашого телеграм-каналу. І отримали такі результати: 7% відповіли "Ходжу, щоб відволіктися від тривожних новин", 40% - кажуть, що "Зараз немає настрою, щоб ходити в театр", 39% - Не ходили, але хочуть піти, і 14% кажуть, що їм не подобається театр.

Читайте також: Театр в умовах війни: Як вплинула війна на театральне життя Рівного?