Як працює найбільший пункт незламності у Рівному, який водночас може вмістити більше 100 людей, проінспектували журналісти "Рівне 1". І поцікавились як зараз працюють пункти і чи користуються попитом у містян.

Площа Перемоги неподалік Відінського кільця. Найбільший пункт Незламності. Щодня тут близько п'яти сотень відвідувачів, розповідає Дмитро. Хлопець тут волонтерить. У час, вільний від навчання у школі.

Чимало відвідувачів тут, з числа вимушених переселенців. Це Раїса Наришкова. ЇЇ домівка, під Харковом постраждала внаслідок бойових дій.

Каже, подібні ініціативи де годують людей, дуже корисні. Для неї також, адже єдиний її дохід - пенсія, трохи більш як дві тисячі гривень.

Загалом, намет може вмістити більше сотні людей одночасно. Його розгорнула у Рівному волонтерська організація Remar SOS. Більшість волонтерів з закордону. Працюють тут разом з своїми українськими колегами. Одна з них Ольга, вона родом з Маріуполя. Розповідає, працюють з 10-ї ранку до 8-ї вечора.

Поруч з Ольгою, волонтери з Франції, Італії та Німеччини. Німкеня Евеліна Мор. Розповідає, вдома вона педагог і зараз дуже сумує за своїми учнями. З початком повномасштабної війни, допомагала українським біженцям на кордоні. Тепер волонтерить у Рівному.

Тут вона менеджер. Працює з колективом. Та намагається слідкувати, аби у кожного вистачало роботи. Каже, рада що працює з однодумцями з різних куточків світу.

Найбільше вимушених переселенців з Півдня України, Донбасу та Харківщини. Пан Сергій - з Балаклії, каже вдячний волонтерам за корисну роботу. І смачний обід.

Намет додатково утеплили. В разі потреби може працювати цілодобово. Втім зараз тут приймають відвідувачів з 8 ранку до 10 вечора. З понеділка по суботу.

Читайте також: "Зламали Незламне": У Рівному шукають, хто хуліганив біля школи (ВІДЕО)