Під час проведення заходів із протидії незаконному обігу наркотичних речовин дільничні офіцери поліції Рівненського РУП від жителів мікрорайону «Північний» отримали інформацію про підозрілих осіб.

Поліцейські встановили, що в одній із квартир на вулиці Богоявленській проживає 34-річний чоловік, раніше судимий за наркозлочини. Однак, це ніяк не вплинуло на подальшу злочинну діяльність.

Учора, 6 лютого, під час санкціонованого обшуку в квартирі за місцем його проживання правоохоронці виявили і вилучили лабораторне обладнання для виготовлення метамфетаміну, ємності із соляною кислотою, речовину із вмістом псевдоефедрину, червоний фосфор, сухий гранульований йод, скляні ємності та трубки, за допомогою яких виготовляють готову наркотичну речовину, близько двох грамів готового психотропу, марихуану та пристрої для вживання наркотиків.

Досудове розслідування за частиною 2 статтей 309, 311, 313 КК України триває. У рамках кримінального провадження наркотичні речовини скеровувано на експертизи, проводяться слідчі дії.

Наразі вирішується питання про повідомлення про підозру 34-річному рівнянину та обрання йому запобіжного заходу.

За скоєні злочини зловмиснику може загрожувати до п'яти років позбавлення волі.

Про це інформує відділ комунікації поліції Рівненської області.

Читайте також: Дві ДТП у Рівненському районі: до лікарні доставили п’ятьох осіб (ФОТО)