У Вараші відбувся благодійний аукціон "Перемога починається з тебе".

 Про це повідомляє Вараська міськрада.

Для аукціону запропоновано унікальні лоти: військові трофеї від волонтерів громади (засоби зв'язку, відстріляні протитанкові гранатомети, образ "чмоні" та ін.), інвентар і екіпіювання спортивних клубів Рівненщини, вироби майстрів Вараської громади, картини вараських художників (Петра Ошурка, Сергія Максимчука, Юлії Денеги та ін.) та інші цікаві речі.

За право придбати лоти змагалися підприємці громади, депутати Вараської міської ради, міський голова Олександр Мензул, заступники міського голови тощо.

Зокрема, картина Тетяни Опанасик придбана за 16 тис.грн, м'яч із підписами гравців Народного клубу "Верес" (Рівне) за 9 тис.грн.

До слова, аукціон ще триває, наразі можна придбати відстріляний американський переносний протитанковий ракетний комплекс "Джавелін". Усі деталі за номером телефону +380983156797.

Загалом організаторам заходу – Вараській міській раді, ГО "Відродження і розвиток", Молодіжному центру "Гуркіт" – вдалось зібрати 120 тис.грн. Виручені кошти спрямують для придбання позашляховика для 24-ої окремої механізованої бригади імені короля Данила, яка нині воює біля Бахмута, на потреби волонтерських організацій та інші потреби ЗСУ.