Штурмові бригади «Гвардія наступу» почали формувати на Рівненщині. Це всім нових бригад основу яких склали військовослужбовці та поліцейські, які мають значний бойовий досвід. Запрошують туди і добровольців. Павло Невесенко розповість більше.

 Україна готується остаточно вигнати окупантів зі своєї території. Тому формування 8-ми додаткових бригад мають зміцнити сили наших захисників під час наступу. Про це під час брифінгу повідомив начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль. Відповідні бригади набирають і у інших областях України. В рівненській військовій адміністрації наголошують, це не мобілізація, а добровільний набір. Подати заявку на вступ до Гвардії наступу можна у 5 ЦНАПів нашого регіону.

Добровольці за власним бажанням та переконаннями можуть обрати ту чи іншу бригаду. Одна з таких - бригада Нацполіції «Лють». Керівник обласної поліції розповів про умови служби, які включають постійну заробітну плату, додаткові виплати, безкоштовну меддопомогу, пільгову освіту та право на отримання житла.

Також можна вступити до підрозділу прикордонників та шести бригад Нацгвардії.

Кістяк нових бригад складається із офіцерів та солдатів, які мають величезний бойовий досвід, починаючи з 2014 року. Окрім ЦНАПів Рівненщини, в Гвардію наступу можна записатися й через інтернет, відповідні реквізити Ви бачите на екрані.

Читайте також: На Рівненщині за тиждень відкрили 8 нових "Пунктів незламності"