Рівненський зоопарк потребує допомоги. Закладу необхідна деревна стружка для підстилки тваринам. Старі запаси вичерпуються, а нові брати немає звідки. Відтак працівники звіринцю просять усіх небайдужих про допомогу. Бо ж окрім своїх тварин нині у зоопарку мешкає чимало евакуйованих з різних куточків України.

 Працівниця рівненського зоопарку Катерина змінює підстилки для тапірів Маї та Дога. Робити це потрібно хоча б раз в тиждень.

Мая та Дог достатньо дорослі, обидва мають норовливий характер, розповідають працівники. Вони не є агресивними у чому переконують нашу знімальну групу.

Потребують деревної стружки і миші та різноманітні щурі у зоопарку. Змінювати підстилку тваринкам потрібно чим частіше.

Рівненській зоопарк оголосив про потребу у деревній стружці. Про це оголосили в соцмережах. Віталій один з тих хто зголосився допомогти звіринцю. Розповідає з дітьми частий гість у зоопарку.

Необхідна стружка і лемурам. Вони прудкі, люблять позувати на камеру і радісно зустрічають оператора нашого телеканалу.

А ще Лемури дуже люблять масаж.

У зоопарку розповідають вичерпали ресурси стружки, які були у наявності, тому й звернулися до усіх небайдужих. Бо в зв'язку з війною нині у звіринці є багато й евакуйованих тварин.

У Рівненському зоопарку будуть вдячні за будь-яку допомогу у постачанні деревної стружки, аби тваринкам було комфортно перезимувати. Хто бажає долучитися до доброї справи - телефонуйте за номером 0362 653 859.

Читайте також: Чимало вакансій: у Рівному шукають працівників на комунальні підприємства та водіїв (ВІДЕО)