Двірники, слюсарі, шляховики, різноробочі і не тільки. Комунальні підприємства у Рівному шукають працівників. Керівництво міста, нестачу кадрів пов'язує з мобілізаційними процесами. За словами Олександра Третяка, чимало колишніх комунальників стали на захист нашої країни. Подробиці дивіться далі у сюжеті.

У комунальних підприємствах міста не вистачає працівників. Особливо відчутно це стало у період війни. Про це заявив Олександр Третяк.

У "Тресті зеленого господарства", який займається благоустроєм зелених зон та насаджень у місті, донедавна була така ж ситуація. Втім, проблему вдалося виправити.

Втім, у решті комунальних закладів проблема досі у підвішеному стані. Запрошують на підприємства як різноробочих так і профільних спеціалістів. Є вакансії у рівненському міськШЕУ: там шукають дорожніх працівників, трактористів, слюсарів та фарбувальників. Не вистачає кадрів у КП "Міськсвітло" та "Ритуальній службі". З-поміж усього іншого, нікуди не зникла і потреба у водіях на міські маршрути.

У профільному управлінні кажуть, знизили вимоги до кандидатів. Тепер аби працювати водієм на міських маршрутах необхідне лише посвідчення категорії "D". Готові брати людей без досвіду. Про це розповів начальник управління транспорту Василь Сливка. А також поділився і деталями заробітної плати.

Уточнити деталі щодо умов роботи у комунальних закладах міста та знайти їхні контакти можна на офіційних ресурсах Рівненської міської ради.

Читайте також: Як на Рівненщині розвивається галузь тваринництва