І знову аварійні дерева і знову непорозуміння. Рівняни скаржаться на неналежний стан дерев на вулиці Директорії. Хочуть аби їх кронували, аби уникнути небезпеки. Та у дільниці благоустрою повідомляють, що кронування дерев проводити не будуть. Деталі з'ясовував Владислав Стецюк.

Мешканці будинку на вулиці Директорії 4, скаржаться на аварійний стан дерев біля їхнього будинку. Кілька років поспіль люди б'ють на сполох. Хочуть аби дерева кронували. Кажуть, це загрожує життю та здоров'ю мешканців.

Мешканці звернулися у департамент інфраструктури та благоустрою, останні подали заяву на санітарну очистку дерев у Трест Зеленого господарства. Бригада дільниці благоустрою розпочала відповідні роботи. Та результат не задовільнив жителів будинку.

У телефонній розмові, начальник дільниці благоустрою, повідомив, що їхні працівники приїжджали на місце події, аби зрізати гілля. Однак мешканці Директорії завадили це зробити.

Додає, що дерева не перебувають в аварійному стані. А відтак обрізання крон не проводять, оскільки це може призвести до засихання дерев. Працівники дільниці благоустрою готові продовжити санітарне очищення дерев, якщо мешканців будинку на Директорії 4 влаштує такий варіант. Адже це єдине вирішення їхньої проблеми.

Читайте також: Вже третя група слухачів: у Рівному навчають операторів дронів