У закладі нині надають майже 300 видів послуг. Через війну кількість клієнтів установи зросла. Тут допомогли з виготовленням документів майже 50-ти тисячам переселенців. Двоє з них поповнили колектив ЦНАПу. Як нині функціонує центр надання адмінпослуг та які новинки чекати у новому році, знає Павло Невесенко.

Рівнянин Олександр прийшов сьогодні у ЦНАП зробити закордонні паспорти для своїх дітей. Задоволений якістю надання послуг в установі.

Подає документи на закордонний паспорт сьогодні і Олена. Розповідає, оперативно вдалося зробити необхідну процедуру.

Найпопулярніші види послуг у ЦНАПі - паспортні. Наразі черга на отримання закордонних паспортів з послугою термінового виготовлення становить понад два тижні, а нетермінових – понад місяць. Очільниця центру Євгенія Курсик розповідає затримки видачі паспортів пов'язані з війною.

Сьогодні, 27 січня у ЦНАПі відзначають 7 років діяльності установи. Євгенія Курсик розповідає, через війну минулий рік був надзвичайно складним. Втім, тут надали понад 150 тисяч послуг, за які до міського бюджету перерахували 10 мільйонів гривень. Більшість послуг надавали переселенцям. Також Євгенія Курсик розповіла і про новинки, які надаватимуть у ЦНАПі. Зокрема напрацьовують. проєкт адмінсервіс Ветеран. Тут ветерани, члени їх сімей та родини полеглих захисників отримуватимуть послуги в режимі «єдиного вікна».

Зовсім скоро у ЦНАПі можна буде отримати водійські посвідчення та техпаспорти. Наразі тривають останні процедури з відкриття сервісного центру МВС в установі.

Попри війну Рівненський ЦНАП розширився та пройшов реорганізацію. У місті відкрили два віддалених пункти де люди можуть отримати адмінпослуги. У відомстві розповідають - зараз зросла кількість подач на реєстрацію бізнесу та нерухомого майна.

Читайте також: Слідче управління поліції Рівненщини очолила нова керівниця