На Рівненщині триває боротьба з браконьєрами. Так, за минулий рік в області рибоохоронці задокументували 415 порушень та провели 48 рейдів на водоймах.

Під час цих заходів конфіскували 244 заборонені знаряддя лову та 2 транспортних засоби. На браконьєрів загалом наклали штрафів на 32 тисячі гривень. Разом з тим, повідомляють, що своїми діями недобросовісні риболови завдали збитків на 525 тисяч гривень. Найбільшу кількість порушень виявили у Дубенському районі. Варто зазначити що тут зафіксовані і найбільші збитки завдані рибним запасам на понад 451 тисячу гривень. Натомість найменшу кількість порушень зафіксовано у місті Рівне, а саме - 17. Проте сума завданих збитків сягнула 25 000 грн, вилучено 17 знарядь лову. На жаль, Рівненщина не єдина. Штрафують браконьєрів і в інших регіонах. В рамках проекту "Ну, що там у вас" продовжуємо порівнювати життя в інших регіонах. А як часто порушують правила вилову риби на Черкащині, розкаже наш колега Олександр Іващенко, журналіст телеканалу "ВІККА".

Читайте також: Дах у тріщинах, стіни у плісняві: у Рівному жителі багатоповерхівки страждають від аварійного даху (ВІДЕО)