У Рівному жителі будинку на вулиці Коновальця, 15 скаржаться на покрівлю багатоповерхівки. Квартири мешканців верхніх поверхів постійно потребують ремонту через вологу та сирість. Адже дах весь у тріщинах, утворилась там і дірка. На звернення людей поки ніхто не реагує. Знімальна група "Рівне 1" побувала на місці події.

Пліснява на стінах, постійна сирість та підтоплення у дощову погоду - це звичні речі у будинку на вулиці Євгена Коновальця.

Все через покрівлю будинку. Бетонна плита вся в тріщинах. В одному місці вже утворилась дірка. Як тільки починає дощити, дах протікає.

Ще восени жителі звернулись до управлінської компанії, аби ті вирішили це питання. Все, що вони зробили, це покрили частину даху руберойдом. Очевидно, що проблема таким шляхом не вирішилась.

Ремонти у власних квартирах жителям доводиться робити ледь не щомісяця. До вологості додались ще й проблеми з електропроводкою.

Жителі почали повторно звертатись до управлінської компанії, та у відповідь почули лиш те, що це питання не до них, а до міста. Тоді ж мешканці будинку звернулись вже до влади.

Про аварійну покрівлю у департаменті інфраструктури та благоустрою знають, говорять, що до них мешканці раніше не звертались. В умовах воєнного часу їм запропонували програму, за якою можливо поремонтувати дах.

Для того, щоб ремонтні роботи розпочались жителям необхідно спочатку оформити документацію.

Мешканці будинку планують проводити збори, аби вирішити чи підходять їм такі умови.