У селі Бистричі Березнівської територіальної громади попрощались із загиблим Миколою Солончуком.

Про це повідомили у Березнівській міській раді.

40-річний солдат зенітно-артилерійського відділення зенітно-артилерійського взводу десантно-штурмового батальйону загинув 17 січня внаслідок вибухової травми під час бойових дій поблизу населеного пункту Григорівка Донецької області.

20 січня жителі Березнівської територіальної громади живим коридором зустріли по населених пунктах траурний кортеж, аби віддати належну шану Герою.

В останню земну дорогу воїна проводжали з почестям та українськими прапорами рідні, друзі, вся громада села Бистричі. Поховальна процесія пройшла від батьківської домівки «живим коридором» односельчан на узбіччі рідної вулиці до місцевого Свято-Миколаївского храму, в якому священнослужителі помолилися за упокій душі воїна, який віддав власне життя за майбутнє нашої держави.

Поховали Героя у рідному селі Бистричі на місцевому кладовищі зі всіма військовими почестями під залпи останнього салюту.

"Звитяжний воїн та відданий патріот, стриманий у словах, але такий щирий у своїх вчинках, надійний та скромний, доброзичливий та життєрадісний - таким Микола залишиться у пам'яті рідних, друзів, побратимів, усіх хто його знав, любив, поважав", - йдеться у повідомленні.