За минулий рік на Рівненщині працевлаштували понад 15 тисяч громадян. З них, більше 11 тисяч безробітних та 750 переселенців. Яка зараз ситуація із працевлаштуванням на Рівненщині - дивіться далі.

Продавець, швачка та водій - це найбільш затребувані вакансії на Рівненщині станом на 22-ий рік. Загалом, на 1 вакансію претендували 9 безробітних.

У минулому році на Рівненщину релокувалося 39 підприємств, тому допомога такому бізнесу, а також безробітнім переселенцям - це один з основних акцентів служби зайнятості на 2023 рік.

Також служба зайнятості продовжуватиме надавати мікрогранти відкриття власного бізнесу. Понад 200 осіб з Рівненської області отримали грантові кошти. Профінансовано 52 мільйони гривень.

Аби закрити необхідні вакансії служба зайнятості також навчає людей, необхідним професія безкоштовно. За минулий рік такою послугою скористалися майже 4 тисячі безробітних.

Крім того, Рівненщина одна з 9-ти областей де організовано суспільно-корисні роботи. 191 особа взяла участь в таких роботах, яка також оплачується.

Читайте також: "Щодня чекаю, що почну ходити": на Рівненщині створюють Центр реабілітації військових зі спінальними травмами (ВІДЕО)