Окопні свічки виготовляють чи не у всіх громадах Рівненщини. Долучаються до процесу як дорослі, так і діти, як місцеві, так і внутрішньо переміщені особи. Займаються виготовленням свічок у молодіжних центрах, благодійних організаціях чи патріотичних гуртках. Про підтримку захисників поговоримо в рамках проєкту "Ну що там у вас". Досвідом Хмельницького з нами поділиться наша колега Тетяна Гуща, ведуча телеканалу "Місто".

Хмельничани досить активно допомагають. Ми ж поставили аналогічне питання поставили нашим підписникам у телеграм-каналі. "Чи долучалися Ви до виготовлення окопних свічок для захисників?" Наразі маємо такі результати:

15% - відповіли "Так, робочі руки завжди потрібні", 23% - кажуть Допомагав/ла матеріалами, 21% - Волонтерю, але в інший спосіб, 41% - обрали варіант "Ні".

Це думки наших підписників у телеграмі. Сподіваємося, що більшість просто саме були зайняті виготовленням окопних свічок і тому не змогли долучитися до нашого опитування. Якщо ж ви просто не знаєте, як допомгти - шукайте інформацію у локальних спільнотах, у місцевих активістів і допомаайте зігріти наших військових. 

Читайте також: У Рівненському ліцеї виготовляють окопні свічки (ВІДЕО)