У Рівному з'явилась нова маршрутка. Замість 58-ї ввели новий автобусний маршрут "47А". Курсуватиме він від Льонокомбінату до вулиці Тиннівська. Який маршрут автобуса та чи необхідний він - дивіться далі у сюжеті.

На дорогах Рівного з'явився новий автобусний маршрут "47А". Про появу цього автобусного маршруту повідомив міський голова Рівного Олександр Третяк у своєму телеграм-каналі.

Поки в програмі для моніторингу громадського транспорту "Дозор", маршрут 47А не відображається . Курсуватиме ж автобус за таким маршрутом: Від Льонокомбінату, через автостанцію "Чайка", далі по вулиці Грушевського на Соборну, далі по вулиці Дубенська до вулиці Гашека і кінцева на вулиці Тиннівська. Водій автобуса "47А" розповідає, що схема маршруту не коректна. Каже, що людей на зупинці у Тинному практично немає. За три рейси в автобус зайшло лише дві людини. Каже, краще було б їхати прямо по вулиці Дубенська і вертаючись назад заїжджати на вулицю Тиннівська.

Нагадаємо, з 1-го грудня у Рівному скоротили вісім маршрутів через нерентабельність.

Замість 58-ої маршрутки, до Тинного курсувати "47А". Рівняни по різному ставляться до таких змін.

Автобус "47А" Льонокомбінат- вулиця Тиннівська, буде курсувати до 3 березня 23-го року. Щоправда якщо буде рентабельним. Графік та інтервал даного маршруту визначать після 1-го тижня роботи водіїв.

Читайте також: Чи змогли порозумітися представники мунварти та обурені будівництвом її офісу рівняни? (ВІДЕО)