Не переконали. У рівненській багатоповерхівці, на нижньому поверсі облаштовують офіс муніципальної варти. Для цього проводять ремонтні роботи. Мешканці будинку проти, адже будівля у тріщинах. Аби обговорити ситуацію, люди зустрілись з керівниками управління архітектури та представниками департаменту муніципальної варти. Втім кажуть, відповідь на головні питання так і не почули.

Мешканці будинку 44, що на вулиці Степана Бандери із своїми запитаннями прийшли на зустріч з керівниками управління архітектури та представниками департаменту муніципальної варти. Адже останні у їхній багатоповерхівці облаштовують офіс. На думку співвласників такі роботи - можуть погіршити, стан будинку, у якому і зараз є не одна тріщина.

Роботи проводять не лише усередині: планують на місці вікна зробити другий вхід, та на прибудинковій території викласти бруківку. Мешканці обурені. Вимагають документи і аргументи, що такі роботи безпечні для будинку.

Втім, мешканців про плани муніципалів ніхто не повідомляв. Голова ОСББ каже, для робіт з реконструкції вказали перший клас небезпеки, що на його думку, не відповідає дійсності.

Мешканців будинку запросили на зустріч з чиновниками. На запитання співвласників відповідає начальник управління капітального будівництва Володимир Ляшук.

Представники муніципальної варти, присутні на зустрічі також висловили свою позицію.

Втім, результатами зустрічі мешканці залишились невдоволені. Ті, хто виготовляв проєкт реконструкції - присутні не були. Тому співвласники так і не почули відповідь на запитання: чи досліджували стан будинку, перед тим як почати роботи. Люди налаштовані відстоювати міцність стін свого будинку і далі. Готові звертатись на гарячу урядову лінію, при потребі і до суду.

Читайте також: На Рівненщині навчатимуть керувати безпілотними літальними апаратами