У Рівному попрощалися з вихованцем «Вереса», який загинув у бою за Україну. Андрію Каранюку сьогодні, 12 грудня мало б виповнитись 29 років. На жаль, він не до жив до дня народження, загинув під час виконання бойового завдання на Луганщині.

Слізьми Рівне проводило в останню дорогу героя України Андрія Каранюка. Назар знав Андрія ще з дитинства. Разом вони грали футбол і були добрими товаришами.

Народився Андрій в Оржеві. Навчавсь у Рівному в 10-ій школі. Микола знав Андрія по школі, чоловік працював завгоспом. Згадує Андрія як добру і не конфлікту людину.

З малку Андрій Каранюк захоплювався футболом. Грав у дитячо-юнацькій футбольній лізі України. Валентин знав Андрія по футбольній сфері. Чоловік судив матчі, де грав Андрій.

Андрій Каранюк з перших днів повномасштабного вторгнення пішов захищати Україну. Не маючи військового досвіду, добровольцем мужньо боронив незалежність країни.

Герой України, Андрій Каранюк, віддав своє життя під час виконання бойового завдання 3-го грудня на Луганщині. Вічна шана герою.

Читайте також: У Рівному та Вараші попрощалися із загиблими Героями