У березні цього року ми розповідали про трагічну загибель трьох людей у селищі Клесів Сарненського району. Господаря та двох жінок знайшли мертвими в одному з приватних будинків. За версією слідства, причина загибелі людей - отруєння чадним газом.

В будинку була зачинена витяжка, - встановили правоохоронці. Втім, із цим висновком не погоджується батько однієї із загиблих жінок. Микола Копіщик стверджує: це був не нещасний випадок, а сплановане вбивство. Як доказ, демонструє ці фотографії. На них, каже чоловік, чітко видно сліди крові, а на одній з кофтин – поріз від удару ножем.

Микола Копіщик каже, що знає ім’я вбивці. Це нібито онук господаря будинку, який не хотів щоб майно діда дісталось його знайомій.

Свою версію Микола Копіщик уже півроку намагається довести правоохоронцям. Але дозволу на ексгумацію тіл загиблих ніяк не отримає. У міліції кажуть: підстав для цього немає адже це був нещасний випадок і кримінальну справу не порушували.

Фотографії, які продемонстрував Микола Копіщик, назвати доказами вбивства не можна, це – сліди розкладання, - пояснює Анатолій Грицишин.

Правоохоронці перевірили онука господаря будинку на причетність до загибелі людей, але нічого підозрілого не виявили.

Попри це, Микола Копіщик наполягає: це був не нещасний випадок, а потрійне вбивство. Довести це він обіцяє після ексгумації, добиватись якої обіцяє і надалі. Для цього чоловік обіцяє звертатись у всі можливі інстанції і не тільки на Рівне нщині .