У Рівному художник Артур Хачатрян організовує благодійну виставку-аукціон авторських робіт, аби зібрати кошти на потреби бійців ЗСУ. Унікальні графічні роботи увійдуть до композиції виставки. А олійні полотна митця “Альтанка” та “Маки” стануть лотами благодійного заходу, який анонсовано на 2 грудня в Мистецькому цоколі.

Артур Хачатрян, відомий своїми олійними та унікальними графічними роботами, а також благодійними заходами. З моменту, відколи почалася повномасштабна російська агресія проти України, він став на захист країни. Митець відклав полотна та фарби та в обмін підписав контракт резервіста територіальної оборони. Нині ж він приєднався до “мистецького фронту”, котрий спрямований на підтримку українських захисників. Аукціон стане унікальною можливістю придбати картини художника та підтримати наших військових - усі отримані кошти під час заходу буде передано КЗ «Будинок Ветеранів» РМР на закупку Старлінків.

Відкриття благодійного аукціону-виставки відбудеться 2 грудня в Мистецькому цоколі (Зал камерної та органної музики). Захід супроводжуватиме музичний супровід, відбудеться зустріч та спілкуванням з самим художником, авторський екскурс та безпосереднє проведення аукціону.

Початок о 16:00. Вхід вільний.

Деталі щодо реєстрації на аукціон за номером 0989466999.

Про це повіомляють в Рівненській міській раді.

Читайте також: Рівненські боксери повернулися з Луцька з перемогами