На Рівненщині попрощалися із двома захисниками, які загинули у боях на Донеччині: березнівчанином Віктором Старовойтом та рівнянином Сергієм Богатьком.

48-річний Віктор Старовойт загинув 14 листопада під час виконання бойового завдання поблизу Павлівки Донецької області. На прощання до його батьківського будинку прийшли, рідні, друзі, знайомі, багато березнівчан, усі, хто знав Віктора. А запам’ятали його як надзвичайно вихованого та доброзичливого чоловіка, який без вагань прийняв рішення захищати Батьківщину від навали московської орди. 

Поховали Героя на місцевому кладовищі в урочищі Лукавець зі всіма почестями. Військові вручили рідним загиблого Державний Прапор. На честь воїна пролунали військові залпи.

31-річний солдат Сергій Богатько загинув 22 листопада під час виконання бойового завдання на Донеччині. Сергій - за фахом вчитель історії. Він не служив в армії, не мав військового досвіду, але одним з перших став на облік у військкоматі. Наприкінці вересня він отримав повістку і поїхав захищати рідну землю, де служив гранатометником. 

Люблячий син, чоловік та брат, лагідний тато чотирирічної доньки віддав за нас і за Україну найдорожче - власне життя.

Щодня не хочеться вірити та приймати ті болючі наслідки дій ворога, але ми маємо пам?ятати кожного захисника та захисницю! Вічна слава!

 

 За інформацією Рівненської ОВА.

Читайте також: У Рівному відбулося прощання з військовим, який загинув у ДТП на Костопільщині