Нетверезий пішохід під колесами авто, смерть пенсіонера на дорозі, та зіткнення легковика та вантажівки, у результаті четверо людей загинуло. Такі автопригоди трапились 28 листопада на дорогах Рівненщини. Більше подробиць, далі у сюжеті.

Четверо загиблих. Біля села Мирне, на Костопільщині, зіштовхнулись Ланос та вантажівка. Удар був такої сили, що обидві автівки опинились у кюветах. Всі люди, які їхали у легковику - загинули.

Ще одна смертельна ДТП сталась у селі Вельбівно колишнього Острозького району. Іноземець збив 82-річного чоловіка. Від отриманих травм пішохід загинув. А поблизу села Колоденка нетверезий чоловік потрапив під колеса автомобіля. ДТП сталося на трасі "Київ-Чоп". Автопригода відбулась у темну пору добу на неосвітленій ділянці дороги. Зі слів свідків, пішохід був напідпитку і у темному одязі.

Поліція наголошує пішоходам дотримуватися правил перетину проїзної частини та бути видимими на дорозі у темну пору доби. Водіїв закликають дотримуватися правил дорожнього руху. Всіх учасникам бути максимально уважними через відсутність світла на дорогах і не працюючі світлофори.

 Читайте також: Неповнолітня потрапила під колеса автомобіля в Острозі