Без світла, тепла та води. На Рівненщині, як і в багатьох областях України, після ракетних ударів РФ по об’єктах енергетичної інфраструктури зникла електроенергія. Це призвело до ряду перебоїв зі зв’язком, тепло та водопостачанням. Яка ситуація зараз - дивіться далі.

23 листопада черговий день, коли росія завдала масованого ракетного удару по Україні.

За даними Нацполіції, від ракетних ударів рашистів постраждали 36 українців, шестеро - загинули. Також ушкоджень зазнала енергетична інфраструктура.

Три українські атомні станції аварійно зупиняли блоки. Мовиться про Південноукраїнську, Хмельницьку та Рівненську. Все через зниження частоти. Вже сьогодні зранку ситуація покращилася.

Через аварійну ситуацію більшість областей України залишилися без світла. Були перебої із водою та зв'язком.

Наразі електропостачання відновлене, проте ситуація в енергосистемі нестабільна. Тож можливі аварійні та екстрені відключення.

Ключові насосні станції водоканалу працюють. Однак упродовж дня в деяких районах міста через ремонт можлива відсутність водопостачання. Також вода може подаватися із дещо пониженим тиском у мікрорайоні Північний. Через обмеження споживання електроенергії тролейбуси курсувати по місту сьогодні не будуть. Школи, садочки та позашкільна освіта, сьогодні і завтра на вимушених канікулах.

Читайте також: Поліклініки Рівного працюватимуть упродовж світлового дня