У Рівному для збройних сил України передали три позашляховики. Благодійна спільнота "Відповідальні українці" купує автомобілі і ремонтує їх аби в подальшому передати на потреби ЗСУ. Волонтери вже надали 9 позашляховиків на потреби армії. Які автівки передали для захисників України - дивіться далі у сюжеті.

Одразу три автівки волонтери передали для ЗСУ . Mercedes з підписом "Вовкулака", Volkswagen "Бандерівський єнот" та Nissan "Чорний сотник". Назви для автомобілів волонтери придумували самі, розповідають, що вибирали методом голосування між усіма учасниками благодійної спільноти "Відповідальні українці".

Кошти на автівки організація збирає за рахунок щомісячних донатів. До збору коштів долучились і небайдужі з закордону.

Автомобілі передали на потреби Рівненського гарнізону. Мерседес та фольтсваген пішли до 115-ої окремої механізованої бригади. Нісан - для потреб 55-го полку зв'язку.

Загалом до благодійної спільноти "Відповідальні українці" вже долучилось більше ста сімдесяти небайдужих громадян. За час існування зібрали понад два з половиною мільйони гривень. Відремонтували і передали для ЗСУ 9 позашляховиків. Зараз благодійна спільнота збирає кошти на 10-тий автомобіль - повнопривідну вантажівку "Star 244".

 Читайте також: Рівнеобленерго просить побутових споживачів максимально економити електроенергію (ВІДЕО)