Через масштабну повітряну тривогу, яка тривала понад півтори години, матч спершу було призупинено за 5 хвилин 22 секунди до сирени.

 Пізніше представники обох клубів у присутності офіційних осіб прийняли рішення зафіксувати рахунок – 4:0 як остаточний. Про це інформують на сайті Кардиналу.

Таким чином, «Кардинал Рівнестандарт» святкує переконливу домашню перемогу.

«Кардинал Рівнестандарт» – «In.IT» 4:0 (4:0), чемпіонат України з футзалу, VBET Екстраліга, 8 тур.

Арбітри: Дмитро Дудка (Обухів), Роман Гейло (Біла Церква), Володимир Дем’янович (Рівне). Хронометрист: Віктор Самков (Рівне). Спостерігач арбітражу: Віталій Олійник (Київ). Делегат: Денис Пашкевич (Рівне).

«Кардинал Рівнестандарт»: Бакінський (Дяченко, 21) – Волянюк, Горпинич, Ланко, Кручок – Басич, Кравчук, Скибчик, Малиновський – Тютюрай. Запасні: Рафальський, Бондар, Піддубний.
Головний тренер: Олександр Бондар.

«In.IT»: Кардаш (Кітор, 3) – Федюк, Білюк, Гриник, Стегніцький – Багряк, Абрамчук, Танський, Саприка – Коваль. Запасні: Іванишин, Задорожний.
Головний тренер: Андрій Федюк.

Голи: Скибчик (4), Волянюк (9), Кручок (10), Басич (12).
Попередження: Кравчук (29), Бакінський (35), Дармовіс (35) – Танський (9), Федюк (16), Федюк (31).

Господарі ще до перерви завдали суперникам удару, від якого львів’яни так і не зуміли оговтатися. На четвертій хвилині Максим Малиновський розрізною передачею вивів тет-а-тет із голкіпером Дмитра Скибчика, той обіграв Володимира Кардаша і забив – 1:0.

Потім, як і у грі з “Енергією”, зіграла зв’язка Горпинич – Волянюк. Перший виконав кутовий, другий у фірмовому стилі поклав м’яча у дев’ятку – 2:0.

Далі Роман Горпинич класно віддав поперечний пас на Володимира Кручка – 3:0.

Гості пішли вперед із п’ятим польовим, але Віталій Танський віддав передачу просто в ноги Олександру Басичу, який ударом через весь майданчик забив у порожні ворота – 4:0.

По перерві моменти мали обидві команди. Але рахунок не змінився.

Через масштабну повітряну тривогу, яка зрештою тривала понад півтори години, матч спершу було призупинено за 05 хвилин 22 секунди до сирени. Пізніше представники обох клубів у присутності офіційних осіб прийняли рішення зафіксувати рахунок – 4:0 як остаточний.

Читайте також: "Емоцій жодних немає. Повне спустошення": "Кардинал Рівнестандарт" знову програв на останніх секундах (ВІДЕО)