Рівне проти Івано-Франківська. Така дуель цими вихідними відбулася у ДЮСШ №4. «Кардинал Рівнестандарт» провів перший у новому сезоні домашній поєдинок проти Урагану. Гра проходила без глядачів, тож про найцікавіше дивіться у наступному сюжеті.

Після тривалої паузи «Кардинал Рівнестандарт» провів перший у новому сезоні домашній поєдинок. На майданчику ДЮСШ №4 рівняни приймали івано-франківський «Ураган», який цьогоріч представляє Україну у футзальній Лізі Чемпіонів. У цьому матчі саме гості відкрили рахунок.

Невдовзі рівняни зрівняли рахунок схожим голом, відзначився Роман Горпинич.

Втім, перший тайм франківські дракони забрали за собою. Після пропущеного голу вони за кілька секунд знову вирвалися уперед через автогол Михайла Волянюка.

У другому таймі рівняни знову пропускають. Рахунок 1:3. Головний тренер Олександр Бондар взяв тайм-аут, аби заспокоїти команду.

Слова тренера таки подіяли. Кардинал одразу відігрався, забив Євген Ланко. Далі рахунок зрівняв Михайло Волянюк виходом 1 в 1.

Та на цьому гра не завершилася. Команди знову обмінялися швидкими голами за 5 хвилин до кінця матчу.

Та на жаль, рівнянам не вдалося втримати нічию, або ж виграти цей матч. За 3 секунди до фінальної сирени Кардинал Рівнестандарт пропустив 5 гол.

Таким чином Кардинал Рівнестандарт має одну поразку та одну перемогу у новому сезоні.

 Читайте також: Жителів Рівненщини просять долучитися до благодійної акції "Тепла пара"