Стан готовності територіальних громад Дубенщини до опалювального сезону обговорили на оперативній нараді під головуванням заступниці голови ОДА Людмили Шатковської.

Разом із начальником Дубенської РВА Всеволодом Пекарським проаналізували забезпеченість об’єктів критичної інфраструктури та закладів соціальної сфери регіону генераторами для безперебійної роботи. Також на Дубенщині працюють над розгортанням пунктів обігріву, які оснащені усім необхідним.

Людмила Шатковська наголосила на важливості зваженого підходу до використання електроенергії як громадянами, так і об’єктами господарювання.

«Зима буде складною. Міненерго та Укренерго працюють над врегулюванням ситуації із електроенергією. Ми теж маємо регувати належним чином. Після ракетних ударів по енергетичній системі Рівненщини ми бачимо наскільки важливо лікарням і соціальним закладам мати генератори», - зазначила Людмила Шатковська.

Директорка департаменту соціальної політики Рівненської ОДА Роза Слободенюк відзначила ефективну роботу РДА та тергромад району щодо організації перебування переселенців. А також разом із начальницею головного управління Національної соціальної сервісної служби у Рівненській області Юлією Шигоревою обговорили подальше міжнародне співробітництво регіону. 

Про це інформує Рівненська ОВА.

Читайте також: Міська рада допоможе багатоповерховим будинкам при закупівлі генераторів (ВІДЕО)