Сергій Ліщук на засіданні сесії
Голова обласної ради Андрій Карауш має укласти контракт із Сергієм Ліщуком на посаді директора КЗ «Обласна спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву» терміном на 3 роки.

Таке рішення прийняли депутати на другому пленарному засіданні сесії обласної ради у п'ятницю, 4 листопада.

На посаду директора школи було два претенденти – Сергій Шемосюк, який очолював його з 2007 року та Сергій Ліщук – Президент Баскетбольного клубу «Рівне», Майстер спорту України міжнародного класу з баскетболу та засновник Баскетбольної академії Сергія Ліщука.

 

Так, Сергій Ліщук на посаді планує створити умови для розвитку резервного спорту та ефективного поповнення складу національних збірних команд. Має намір проводити активну роботу в напрямку навчання та обміну досвідом тренерів обласної та районних шкіл та організовувати в країнах Європи міжнародні дитячі табори для учнів обласної та районних ДЮСШ.

Окрім того, планує працювати з дітками з числа внутрішньо переміщених осіб, зокрема активно залучати їх до тренувального процесу. Сергій Ліщук впевнений, що це дасть змогу знайти та виховати нових чемпіонів, які будуть представляти в майбутньому нашу область на всеукраїнських та міжнародних змаганнях.

Також хоче розробити ряд заходів щодо фінансування розбудови спортивної інфраструктури – йдеться про спорткомплекс на Макарова. Це дасть можливість перевести підготовку наших спортсменів та проведення змагань на якісно новий рівень.

За інформацією Рівненської обласної ради.