Community policing: поліцейські офіцери громад Рівненського району допомогли повернути додому заблукалого пенсіонера

Про це повідомляє поліція Рівненської області.

Учора, першого листопада, близько 17 години, під час патрулювання у селі Шубків до поліцейського офіцера Білокриницької ТГ звернулася місцева жителька. Небайдужа жінка занепокоїлася, коли побачила на одній із вулиць села нетутешнього розгубленого чоловіка. Поліцейський оперативно знайшов його на виїзді із населеного пункту. На запитання куди той рухається відповів, що у Шпанів, утім, де зараз знаходиться — не знає. Пенсіонер назвав свої дані та сказав, що блукає уже із дев’ятої ранку. За цей час відійшов понад 25 кілометрів від свого місця проживання.

Поліцейський офіцер Білокриницької ТГ за допомогою колеги із іншої громади розшукав контактний номер рідного брата знайди. Зв’язавшись із ним з’ясувалось, що той уже його шукає.

Правоохоронець на службовому авто відвіз знайденого 65-річного чоловіка родичу. Останній в свою чергу подякував за пильність та небайдужість усім, хто допоміг розшукати брата, адже дуже злякався, що з ним могла трапитись біда. На щастя, усе обійшлось і чоловік повернувся додому.

Читайте також: Звинуватила знайомого в грабежі: перед судом постане рівнянка