Сьогодні День працівників підрозділів по боротьбі з незаконним обігом наркотиків в Україні. Віряни вшановують пам'ять священномученика Зіновія і мучениці Зіновії. До Нового року залишилося 62 дні.

ЯКЕ СЬОГОДНІ СВЯТО

 

30 жовтня в Україні святкують День працівників підрозділів по боротьбі з незаконним обігом наркотиків. Саме цього дня, згідно з указом президента України, було створено цей спеціальний підрозділ, який займається не лише виявленням та ліквідацією злочинних угруповань чи окремих осіб, що займаються виробництвом чи поширенням наркотиків, але й проводить роботу з профілактики наркозалежності.

ХТО СВЯТКУЄ ДЕНЬ АНГЕЛА 30 ЖОВТНЯ

День ангела (іменини) сьогодні, 30 жовтня, святкують:Зиновій, Артем, Марко, Стефан, Олександр, Макар, Максим, Зиновія, Олена.

Талісманом людини, народженої 30 жовтня є бірюза. Здавна цей камінь асоціюється з казками і переказами. Бірюза — напівдорогоцінний камінь, який відомий людству вже понад п'ять тисячоліть.

Наші предки вірили, що бірюза здатна позбавити людину сумнівів.

ЩО СЬОГОДНІ НЕ МОЖНА РОБИТИ

У цей день небажано починати нові справи, якщо не закінчили старі, тому що в підсумку успіху не досягнете ні в одному з них. Також заборонено важко працювати, як вдома, так і в городі. Триває період, коли в лісі бродить лісовик, тому жінок одних туди відпускати не можна.

НАРОДНІ ПРИКМЕТИ 30 ЖОВТНЯ

  • не можна забирати нічийні колеса з доріг або піднімати їх - притягнете темні сили;
  • зламалося колесо на машині - чекайте біди;
  • немає проблем з машиною або будь-яким іншим колісним транспортом - наступний рік буде вдалим.