Молитва заради об'єднання та перемоги. У Рівному відбувся традиційний молитовний сніданок. За перемогу молилися священики усіх конфесій. Серед присутніх були представники духовенства, влади та бізнесу області. Також запросили родичів загиблих на війні. Павло Невесенко продовжить.

Виконання пісні цією маленької дівчинкою довело до сліз багатьох присутніх на молитовному сніданку. Тут зібралися представники різноманітних сфер, від політиків до військових та волонтерів. Молитва і тема одна - війна та мир в Україні.

Перший молитовний сніданок відбувся в 1953 році у США. В Україні цю традицію перейняли більше 10 років тому. Він проводиться як на загальнонаціональному рівні так і в регіонах у невеликих містах. Основна мета таких сніданків, об'єднання спільною молитвою представників релігійних конфесій, політичних опонентів та людей з різними життєвими поглядами, наголошує міський голова Рівного Олександр Третяк.

Проводити молитовні сніданки у такий непростий для України час вкрай важливо, впевнений голова бюджетної комісії Рівненської облради, політичної партії за майбутнє Ігор Ясенюк.

Завітав на молитовний сніданок в Рівному і організатор національного молитовного сніданку у США Даг Бьорлі. Він відвідує в Україні молитовні сніданки впродовж 57 років. Вважає її другою домівкою. Тішиться, що ця гарна традиція збиратися за с пільним столом заради молитви, розповсюдилася по усьому світі і Україні зокрема.

Організатори та учасники молитовного сніданку впевнені, під час спільної молитви, люди не звертають увагу на свої політичні та релігійні переконання і життєві принципи. Усі об'єднуються за одним столом. Цього року заради одного - перемоги України у війні з рашистами.

Читайте також: Атака рф 10 жовтня: країна-агресор випустила близько сотні ракет