Сьогодні, 10 жовтня, Україна зазнала масштабної ракетної атаки з боку держави-терориста. рф атакувала об'єкти критичної інфраструктури. Ударів зазнала і столиця. На Рівненщині "прильотів" не зафіксовано. Усі ракети а також ворожий безпілотник було успішно збито нашими військовими. Подробиці, дивіться далі у сюжеті.

Ранок 10 жовтня. Україна зазнала масованої ракетної атаки з боку рф. Рашисти випустили щонайменше 80 високоточних ракет. Зокрема і по столиці, де станом на зараз відомо про 47 поранених та 5 загиблих.

Завдяки нашим військовим та силам ППО вдалось збити більше половини ракет. Зокрема, дві з них збили у Рівненському районі. А також ворожий безпілотник неподалік Вараша. Влучань, під час повітряної тривоги - не зафіксовано.

Згідно інформації уряду, пошкоджено 11 важливих об'єктів інфраструктури у 8 регіонах України та столиці. У частині областей перебої у електропостачанні. У Рівному призупинили роботу ЦНАПу. Міський голова Олександр Третяк дав доручення відкрити усі укриття, в тому числі у школах та садочках.

Також, через ракетні удари. Сьогодні, 10 жовтня: українців закликають обмежити використання електроенергії з п'ятої години вечора до 22:00. Це допоможе впоратись з критичним навантаженням на наші електромережі.

Цей черговий російський удар - ознака відчаю і знесилення. На черговий терор, українці відповіли масштабним збором коштів. За кілька годин волонтерам вдалось зібрати більше 40 мільйонів гривень на ударні безпілотники для Збройних Сил України.

 Читайте також: На Рівненщині під час повітряної тривоги збили дві ворожі ракети та один безпілотник