Рятував іншого хворого. Лікар обласної лікарні Рівного, якого звинувачують у смерті пацієнтки, прокоментував дану подію у суді. Сталось все два роки тому. Жінці зробили планову операцію. Але через декілька годин її стан погіршився. Не приходячи до тями, вона померла. Її рідні звинувачують у цьому анестезіолога. Кажуть, замість того щоб самому допомогти пацієнтці, він відправив до її палати інтерна. Як наслідок 2 дітей залишились без матері. Тепер намагаються встановити справедливість у суді. На черговому засіданні лікар прокоментував дану подію.

Ще у 2020 році Наталія Лукащик оперувалася у Рівненській обласній лікарні. Усе пройшло добре, втім за декілька годин стан жінки погіршився. У неї сталась зупинка серця, була клінічна смерть і за 13 днів не приходячи до тями, вона померла. Рідні у її смерті звинувачують лікаря-анестезіолога Олександра Бучака. Звернулись до суду.

Надати жінці невідкладну медичну допомогу, мав саме лікар анестезіолог, кажуть рідні. Однак, замість себе він скерував до пацієнтки інтерна.

Олександр Бучак пояснює, у той час займався іншим пацієнтом, який також потребував його допомоги.

Однак, відповідь Олександра Бучака та його адвоката спростовує адвокат потерпілих. Демонструючи роздруківки телефонних дзвінків лікаря в той час коли Наталії Лукащик ставало дедалі гірше.

Саме це рідні Наталії Лукащик і намагаються довести у суді. Наразі на засіданнях досліджують матеріали справи. І якщо провину лікаря у неналежному виконанні своїх обов'язків доведуть, загрожує йому позбавлення права займатися певною діяльністю упродовж 5 років або ж 2 роки за гратами.