По коліна у багнюці. У Рівному люди скаржаться на відсутність нормального тротуару на вулиці Корольова. Рівнянам доводиться обходити калюжі та багнюку дорогою. Новий тротуар мали зробити ще наприкінці 21-го року, але цього не сталось. Хто у цьому винен, і чи буде тротуар на Корольова, дивіться далі у сюжеті.

Ось так нині виглядає тротуар на вулиці Корольова. Багнюка та калюжі. Найбільше проблем недобудована пішохідна доріжка доставляє особам з інвалідністю. Людям важко пересуватися.

Люди незадоволені тим, що їм доводиться наражати себе на небезпеку, обходячи примарний тротуар з багнюкою, проїзною частиною.

В 21 році розпочались роботи по ремонту пішохідної зони на вулиці Корольова. Працівники демонтували на одній з ділянок вулиці старий тротуар і на цьому все завершилось.

Депутат округу, до якого входить вулиця Корольова розповідає, що до нього звернулась велика кількість жителів аби врешті завершили ремонтні роботи тротуару. Але він допомогти не міг.

Міський голова Рівного розповідає, що наприкінці 21 року ремонтні роботи на вулиці Корольова були призупинені через початок зими і погодні умовами. А у 22-му році почалась війна. Капітальні ремонти заборонені. Довелось розривати договір з підрядником на капітальний ремонт і робити його у форматі поточного ремонту.

Вагу слів чиновників перевіримо незабаром, навідавшись на вулицю Корольова. До слова, не тільки вулиця Корольова потребує ремонтних робіт. У Рівному мають відремонтувати ще 30 проблемних ділянок. Обійдеться це у 53 мільйона гривень.

Читайте також: Бандуристи, лірники і кобзарі з'їдуться до Рівного на міжнародний фестиваль