Перемогли, отримали 30 тисяч гривень і віддали їх для ЗСУ. Зробили це хористи Свято-Воскресенського та Свято-Покровського соборів Рівного, які виступали на Міжнародному музичному фестивалі у Польщі. Наш хор виборов перше місце. Переможці, отриману премію, передали для українських військових.

Разом з українським хором цю композицію виконали усі присутні на Міжнародному фестивалі-конкурсі церковної музики «Хайновка-22». Проходив він 21-25 вересня у Польщі. Україну серед 10 країн світу представляв хор з Рівного.

Щоправда виїхали учасники хору не у повному складі, оскільки дехто пішов захищати Україну на передову. Решта представляє її на подібних світових заходах. І ця поїздка стала справжнім подарунком для колективу на його 25-річний ювілей. До того ж запам'яталася ще й шаленою підтримкою як учасників з інших країн, так і самих організаторів - поляків.

Не меншу підтримку хористи відчули і на самому конкурсі. Адже вибороти перше місце в суворого журі серед 10 країн світу, було не просто. Тому премію, яку отримав за перше місце Архієрейський хор "Знамення" в сумі 30 тисяч гривень, перерахували на ЗСУ, на обладнання для наших розвідників. До слова, 5 років тому його учасники також вибороли премію саме на цьому конкурсі.  

Читайте також: Мама та донька з Рівненщини виготовляють фронтові свічки для військових