Зменшити на годину. На Рівненщині обговорюють питання, скорочення тривалості комендантської години. А саме аби вона розпочиналась о півночі і закінчувалась о 5 ранку. В області триває опитування. Найбільше цього просять власники кафе та ресторанів. Яке рішення приймуть на Рівненщині, з'ясовував Владислав Стецюк.

Чи буде в Рівненській області комендантська як і в деяких сусідніх областях з 24.00 до 5 години ранку? Це питання турбує багатьох жителів Рівненщини. Найбільше підприємців, власників кафе та ресторанів. Дмитро - керівник пивної ресторації у Рівному. Чоловік підтримує аби комендантська година розпочиналась о 24.00.

Голова Рівненської ОВА - Віталій Коваль провів у своєму телеграм-каналі анонімне опитування: Чи підтримують рішення про скорочення комендантської години у Рівненській області? Станом на 5 жовтня проголосувало більше 34-рьох тисяч людей. 69% за зміни у комендантській годині, 31% - проти. Ми вирішили запитати у людей на вулицях Рівного, яке їхнє ставлення до того аби скоротити комендантський час.

Заступник голови Рівненської ОВА, каже, що питання розглядається. Потрібно зважити усі ризики, адже Рівненська область межує із територією білорусі.

До слова, на годину вже скоротили тривалість комендантської години у сусідніх з Рівненщиною областях. А саме у Волинській, Житомирській та Хмельницькій.

 Читайте також: За 9 місяців цього року Рівненщина перевиконала бюджет