На незаконному зберіганні та перевезенні конопель поліцейські викрили двох жителів Рівненського району. Тепер їм може загрожувати обмеження волі на строк до п’яти років.

Поліцейські офіцери Білокриницької тергромади під час опрацювання виклику про конфлікт між рідними у селі Шубків Рівненського району виявили факт незаконного зберігання не тільки висушених рослин, а й подрібненої коноплі.

Правоохоронці встановили, що між батьком та сином виникла сварка щодо розподілу домашніх обов’язків. Під час спілкування із обома стало відомо, що 28-річний молодик може вживати наркотики. Тож упідсобному приміщенні господарства поліцейські й вилучили заборонені в обігу наркотичні рослини.

Подрібнену речовину зеленого кольору виявили також інспектори сектору реагування патрульної поліції відділення № 4 (м. Березне) Рівненського РУП в автомобілі 20-річного жителя колишнього Березнівського району.

Легковик «Ford» поліцейські зупинили за порушення ПДР. Водій помітно нервував, а під час огляду транспортного засобу у бардачку знаходився згорток із речовиною рослинного походження.

За обома фактами незаконного обігу наркотиків дізнавачі територіальних підрозділів розпочали досудові розслідування за частиною 1 статті 309 КК України.

У рамках кримінальних проваджень вилучене скеровано на дослідження, за результатами яких буде прийняте відповідне процесуальне рішення. 

Про це інформує відділ комунікації поліції Рівненської області.

Читайте також: У Рівному під колеса авто потрапив пішохід