Кілька днів тому жінка народила донечку. Її назвали Анною. Також українській захисниці Мар'яні Мамоновій, подарували квартиру у Луцьку. Житло було закуплено благодійним фондом нардепа Ігоря Палиці. Як зустрічали з пологовому будинку колишню полонену і молоду матусю, дивіться далі у сюжеті.

Україна - нація сильних жінок: багато жінок поряд з мужніми чоловіками боронять нашу країну, займаються волонтерством, у кожної з них свій фронт. Маряна Мамонова – військовий медик,вже на війні дізналась, що при надії . Понад 4 місяці жінка разом з іншими захисниками «Азовсталі» перебувала в полоні в російських окупантів. 22 вересня разом з іншими двома сотнями захисників її на 9 місяці вдалось звільнити з полону. В ніч на 25 вересня вже на Волині жінка народила здорову дівчинку.

Майже тиждень молоду маму з донечкою опікували волинські медики з перинатального центру. Пересвідчившись що все гаразд ,з урочистостями виписали додому. Очільниця перинатального центру Ірина Горавська сподівається,що згодом вже у мирний час родина повернеться сюди ще за синочком.

Привітати з поповненням родину Мамонових до перинатального центру прийшло багато людей, адже за долею вагітної полонянки слідкували та вболівали усім світом. Неабиякою несподіванкою для молодої родини,яка не має свого житла, став подарунок від Ігоря Палиці ,засновника фонду «Тільки разом». Саме в 2 – кімнатній квартира в Луцьку скоро і планує мешкати ця молода родина.

Луцький міський голова Ігор Поліщук теж привітав родину майбутніх лучан.

Сама Маряна Мамонова каже, що донечка уже показує бойовий характер. Жінка каже , що для неї наступив час позитивних змін , не вистачає лише перемоги. Надіється, що скоро додому повернуться усі хто ще досі перебуває у полоні.

Читайте також: Не виходять на зв`язок з 24 лютого: у Рівному рідні військовополонених організували акцію