Рівненська обласна філармонія відкрила новий концертний сезон: у програмі твори видатних українських митців. Артисти кажуть, у цей час - їхня місія популяризувати нашу культуру як в Україні так і закордоном. Побували на відкритті і наші журналісти.

Новий, 84-концертний сезон відкрили у Рівненській обласній філармонії. Зазвичай, усі вони мають особливого тематику. Цього разу - це популяризація української культури. Саме тому у програмі: концерт під номером три для фортепіано з оркестром Мирослава Скорика та "Opera Rustica" Євгена Станковича. За участі солістів Оксани Тарасенко та Володимира Шагая.

Диригував сільські сцени "Опери Рустіка" - заслужений діяч мистецтв України, хормейстер Національного театру опери та балету Олександр Тарасенко. Каже, в українських митців сьогодні особлива місія.

Дивував слухачів не лише академічний камерний оркестр обласної філармонії. Для відвідувачів концерт Мирослава Скорика виконали піаніст Віталій Дворовий та диригент Софія Думіч - студенти Львівської музичної академії імені Лисенка.

Новий концертний сезон зібрав повний зал. Присутні певні, сьогодні українська музика надихає та заряджає нас на перемогу.

 Читайте також: Відомий рівненський поет отримає премію імені Світочів