Загалом заплановано 1694 пакети на загальну суму 353 791,90 грн (вартість одного - 208,85 грн.). Видають продуктові набори у Територіальному центрі соціального обслуговування.

Під опікою центру зараз перебувають 1694 літніх громадян та дорослих з інвалідністю, що опинились у складних життєвих обставинах та потребують сторонньої допомоги і догляду.

З початку 2022 року тут отримали загалом 109 422 різних соцпослуг.

Соціальні працівники відвідують підопічних вдома, допомогають їм в догляді та побутових справах, супроводжують до медичних закладів.

Щоб соціально адаптовувати громадян є відділення денного перебування для тих, хто має часткове порушення рухової активності.

Також в терцентрі створена система освіти для людей старшого віку: функціонує «Університет третього віку, факультети «Здоров’я та лікувальна фізкультура», «Мистецький», гуртки, клуби «Здоров’я» та «Активне довголіття».

У теперішній військовий час важливою є натуральна допомога, яку теж отримують в терцентрі – це продуктові набори, одяг і взуття, засоби гігієни, безкоштовні обіди, перукарські послуги, пошиття та ремонт одягу, взуття, сантехніки та багато іншого.

Що стосується допомоги продуктами харчування, то з початку воєнного стану працівники терцентру прийняли і вивантажили 68,5 тонн вантажів, з яких сформували та видали 11 681 продуктових пакетів – як для ВПО, так і для мешканців нашої громади.

Про це повідомили у Рівненській міській раді.

Читайте також: Номерні знаки: які зміни вже набули чинності та що станеться незабаром?