15 працівників органів Пенсійного фонду з областей, де ведуться військові дії, переїхали на Рівненщину

 Про це повідомляє Рівненська ОВА.

З початком повномасштабної війни на Рівненщину разом із сім’ями переїхали 15 працівників органів Пенсійного фонду з Донеччини, Луганщини, Харківщини та Миколаївщини. Їх забезпечили робочими місцями у Дубровиці, Зарічному, Дубні та в місті Рівне.

Начальник управління Пенсійного фонду України в Рівненській області Василь Петняк зазначив, що переселенці швидко адаптувалися до нового робочого місця, адже усі управління України працюють за єдиною системою.

«З новими працівниками, які приїхали до нас з міст, де ведуться активні бойові дії, я спілкувався особисто. Зауважу, що всі вони розмовляють українською мовою. Звісно, наші місцеві працівники намагалися допомогти їм, показали міста, головні локації, зокрема, де знаходяться ринки, медзаклади та інші установи. Допомагали і в пошуку житла», - розповів Василь Петняк.

Крім того, начальника управління вразила історії дівчини, яка приїхала з тоді ще окупованого Ізюму. Дідусь розповідав їй, що під час війни у місті знаходили масові захоронення. І ось минуло 80 років, а історія повторюється.

Читайте також: У Рівненській обласній бібліотеці закликаються донатити книжки