«Вig Data» або «Нова нафта» для розвитку регіонів – така тема зустрічі представників Рівненської області з польськими колегами.

«Вig Data» - величезні масиви даних, аналіз яких виділяє закономірності, тренди, асоціації, що важливо, зокрема, для великого бізнесу. Саме цим напрямком займається науково-технологічний парк польського міста Білосток.
Цікавим для Рівненщини є їхній досвід цифровізації медицини та аграрної галузі регіону, а також робота їхньої Агенції регіонального розвитку. Вона вже 30 років успішно працює над просуванням і підтримкою місцевих експортерів, фінансуванням розвитку підприємництва, управлінням проектами і програмами ЄС.

Сергій Гемберг зазначив, що побачене в парку маршалківського уряду Підляшшя проектуватимуть на нашу область з метою залучення інвестицій та створення робочих місць. 

Нагадаємо, тривають робочі зустрічі заступника голови Рівненської ОВА Сергія Гемберга у рамках проєкту транскордонного співробітництва «Україна - Польща 2021-2027».

Про це інформує Рівненська ОВА. 

Читайте також: У Рівному горе-забудовники, які "кинули" вкладників на 20 мільйонів, вимагали зняти з себе підозру та втікали від журналістів (ВІДЕО)