Дах протікає, стеля сиплеться, а грибок та пліснява заполонили 9-ий поверх будинку. У Рівному мешканці багатоповерхівки скаржаться на дах, який протікає кілька десятків років. Додають, що голова ОСББ не справляється із своїми обов'язками. Останній, в свою чергу, все заперечує. І навіть знає як вирішити проблеми. Ілля Томашевський продовжить.

Пані Світлана проживає у будинку на вулиці Фабрична, близько 40 років. З десяток років у мешканців 9-го поверху протікає дах, шпаклівка зі стелі відпадає, повсюди грибок та пліснява. Через це, в квартирах мешканців відклеюються шпалери, тріскаються стіни, а в дощ помешкання заливає водою.

У 2-ому під'їзді, 9-го поверху - 10 квартир і всюди подібна ситуація. Вода з даху тече по стінах і доходить навіть на поверх нище.

Діана разом із чоловіком придбали квартиру у цьому будинку 2 з половиною роки тому. Відтоді, змушені жити в жахливих умовах та постійно ремонтувати квартиру.

Проблема в тому, кажуть мешканці, що потрібно робити капітальний ремонт даху. Зараз, вони власними силами намагаються щось вдіяти, згрібають сніг, роблять латки, але безрезультатно.

Аби вирішити ситуацію люди неодноразово зверталися до голови ОСББ.

Голова ОСББ про проблеми мешканців 9-го поверху знає, додає що будинок загалом дуже проблемний.

Анатолій Овчинніков додає, що заборгованість 9-го поверху перед ОСББ 12 тисяч. А у під'їзду 125 тисяч. Відтак, через борги, дах на разі зробити не можуть. У будинку займаються іншими не менш важливими питаннями.

За словами мешканців, вони оплачують потреби ОСББ. Відтак, замкнуте коло будуть вирішувати у четвер 22 вересня на загальних зборах під'їзду.

Читайте також: На туристичному маршруті Рівненщині хочуть вирізати дерева - місцеві проти