В період з суботи 17 вересня по 10 ранку 19 вересня з сарайного приміщення, що у дворі будинку № 5 по вул. Скарбова, вкрали професійну мотокосу Штіль 350, вартість якої зараз становить біля 17 тисяч гривень.

Ця мотокоса була придбана за кошти небайдужих людей, дубенчан, які минулого року підтримали нашу працю на Острівку та допомогли нам придбати саме такий професійний інструмент, який необхідний для виконання саме таких великих обсягів робіт. Чотири роки поспіль ми систематично упорядковуємо територію Острівка на волонтерських засадах (косимо, зараз це вже 2 гектари, прибираємо сміття, робимо з дерева місця для відпочинку, зробили бесідку, лавочки, столики, садимо квіти, ремонтуємо те, що ламають, доглядаємо Алею Небесної Сотні та багато ін.). Раніше ми косили китайськими мотокосами, але вони не витримували таких значних навантажень і постійно ламались. Тому в певний момент ми просто не змогли далі працювати. Але завдяки добродіям вдалось придбати професійний інструмент.

Велике прохання до всіх, хто знає, бачив, де мотокоса, повідомити поліцію, - зазначають на фейсбук сторінці Типове Дубно.

Читайте також: Апеляційний суд змінив запобіжний захід двом «продавцям» гуманітарної допомоги