Учні вісьмох шкіл вийдуть на очне навчання з 26-го вересня. У Рівному проходять інспекції укриттів у навчальних закладах. 15 шкіл вже працюють в очному або змішаному форматі. Як проходять інспекції та які головні вимоги до укриттів у навчальних закладах дивіться далі у сюжеті.

У Рівному інспектують укриття у школах до готовності виходити на очне навчання. Вже 15 навчальних закладів Рівного повернулися до навчання у класах. Ще 8 готуються вийти з 26-го вересня

Однією зі шкіл, котру інспектували на готовність укриття є гімназія №16. До закладу попередньо приїжджала інспекція, аби прийняти рішення чи можна у гімназії облаштувати найпростіше укриття. 16-го вересня пройшла фінальна інспекція. Директор навчального закладу сподівається, що з понеділка до стін гімназії повернуться учні.

Нагадаємо, головні вимоги до укриттів у навчальних закладах є наявність вентиляції, санвузлів, аварійних виходів з металевими дверима, освітлення, наявність вогнегасників, аптечок та запасів питної води. Рішення чи йти дитині в школу, чи навчатися в дистанційному форматі залишається за батьками.

Читайте також: На Рівненщині побільшало випускників-двохсотбальників