Дистанційне навчання з першого вересня у школах. У Рівному другий день поспіль обговорюють форму навчання в обласному центрі. То якою ж вона буде, дивіться далі у сюжеті.

З 1-го вересня навчальний процес буде проходити у Рівному у дистанційному форматі. Далі все залежатиме від готовності укриттів та рішення батьків. Олександр Третяк вважає, що про початок навчання потрібно говорити мешканцям міста постійно.

На сьогодні з внутрішньо-переселених осіб, 467 дітей долучаться до навчального процесу у школах Рівного, з них 36 першокласники. По готовності укриттів, школи матимуть змогу перейти на очне навчання. Батьки зможуть самі обрати формат навчання для дитини. Начальник управління освіти каже, що ніхто не вправі нав'язувати як навчатися дітям.

Всі дитячі садочки мають укриття, каже Марина Кузмічова, проте вони менші ніж у школах. Тому не всі діти зможуть ходити у дитсадок.

У багатьох регіонах України, дітлахи взагалі не зможуть відвідувати школу через війну. Понад 1072-ві дитини постраждали через повномасштабну збройну агресію російської федерації.

Читайте також: Солодощами, прикрасами і співами: в Острозі школярі організували благодійний ярмарок для ЗСУ