У Вараші планують віртуально подолати 1 350 кілометрів від Рівненської до Запорізької атомки.

Оголосила патріотичну акцію “Енергодар — це Україна” РАЕС, повідомивши про це на сторінці у Facebook. 27-28 серпня учасники долатимуть дистанцію на велостанку, а внески спрямують на купівлю квадрокоптера військовим.

Рівненські атомники ініціювали благодійну акцію “Енергодар — це Україна”, щоб підтримати мешканців тимчасово окупованого Енергодару й працівників Запорізької АЕС, які несуть службу у ЗСУ, як йдеться у повідомленні РАЕС. Учасники віртуального велопробігу долатимуть відстань між містами-супутниками атомних електростанцій.

“1 350 кілометрів — така відстань сполучає всі чинні електростанції України і саме цю дистанцію потрібно подолати учасникам велоакції. Щоб долучитись, потрібно з 6:00 години 27 серпня до 22.00 години 28 серпня завітати у намет, що буде розташований на площі перед Палацом культури, зробити благодійний внесок та проїхати довільну дистанцію на велостанку”, — повідомили організатори.

Опісля всі дистанції сумуватимуть. За зібрані гроші організатори планують придбати квадрокоптер військовослужбовцям, які несуть службу у Запорізькій області.

Читайте також Поліцейські Рівненщини взяли участь у найпатріотичнішому забігу та на одній із дистанцій вибороли першість