Чи є місце піару на війні? Волонтерство заради допомоги чи політична кампанія на майбутнє? Як у Рівному ситуація з усіма цими поняттями та чи не зловживають показуванням своєї допомоги наші можновладці? Відповіді на усі ці питання шукав наш Павло Невесенко.

З одного боку усі критикують Петра Порошенка за надмірний піар, з іншого кажуть таки допомагає ЗСУ. Наші політики будь-яких рівнів частенько люблять похизуватися своїми здобутками під час війни. Як ось наприклад Микола Тищенко, славнозвісний герой Закарпатського котла з позивним титан. Або ж Олег Ляшко, який героїчно ходить по звільнених населених пунктах Чернігівщини. Не відстають і наші керівники. Олександр Третяк, як і 5 президент України показує автівки які придбали для ЗСУ. Не Пасе задніх і Віктор Шакирзян, який з 24 лютого постійно допомагає військовим та переселенцям. При цьому не забуває чи не щоразу наголосити, що волонтерить спільно з активістами та ГО "Рівне разом". Як наприклад нещодавно передали автівку для однієї з механізованих бригад. Втім, військові запевняють нині потреба в таких транспортних засобах вкрай необхідна на фронті.

Сам же Віктор Шакирзян запевняє, варто показувати, те, що робиш. Аби більше людей долучалися до допомоги та нашої спільної перемоги.

Також секретар Рівнеради додає спокійно реагує, коли йому закидають надмірний піар на допомозі ЗСУ,

Серед депутатів Рівнеради, більшість також не бачать нічого поганого в тому, аби показувати плоди своєї допомоги ЗСУ. Втім Олена Хотенко наголошує, з початку повномасштабного вторгнення інколи це переходило усі норми.

Також депутатка додає - це добре коли політики показують і пишуть про волонтерство. Втім, тут теж головне не переходити на політичні амбіції.

Святослав Клічук розповідає, нині люди вкладають щось погане у слово піар. Каже депутати повинні звітуватися перед громадою.

Схожої думки і депутатка Анна Хлістунова-Шарпар. Хоча й погоджується нині є моменти коли піару на війні стає занадто багато.

Так де та тонка грань між піаром на війні та дійсно справжнім покликом допомогти нашим ЗСУ якнайшвидше перемогти рашистів. Вочевидь відповідь на це питання дати складно. Просто піар чи справді допомога. Відповіді на ці питання шукатимемо після перемоги.

 Читайте також: На розвиток свого бізнесу 33 жителів Рівненщини отримають мікрогранти