У Рівному надійшло повідомлення про замінування кількох об'єктів. Йдеться про вулицю неподалік продуктового ринку та вокзалів. Звідти було евакуйовано усіх громадян. На місці працювали усі екстрені служби, правоохоронні органи та вибухотехніки. Подробиці - далі у сюжеті.

Повідомлення про замінування кількох об'єктів у Рівному надійшло до поліції близько 12 години. Йдеться про вулицю неподалік продуктового ринку, авто та залізничний вокзали.

На місцях працювали усі екстрені служби, правоохоронці та вибухотехніки з кінологами. На територію об'єктів, які можуть бути заміновані нікого не впускали. Змінили і кінцевий маршрут тролейбусу номер №3. І ще одне повідомлення - по вулиці Сагайдачного. Місцеві кажуть, їх одразу попросили евакуюватись на безпечну відстань.

Евакуювали громадян із приміщення та території автовокзалу, на час обстеження території відповідними службами. На щастя, після перевірок усі три повідомлення про замінування виявились фейковими. Про це повідомив начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль.

До слова, подібні повідомлення про замінування надходили до поліції і у інших обласних центрах, зокрема у Тернополі, Черкасах, Хмельницькому та Вінниці.

Читайте також: "Пожартував": на Рівненщині псевдомінувальнику автовокзалу загрожує від до 6 років за ґратами