На Рівненщині вщент згорів будинок. Трагедія трапилася 27 серпня о четвертій ранку в селищі Зоря. Чоловік з дружиною, які перебували у домівці ледве врятувались від пожежі. Тепер разом з небайдужими людьми намагаються відбудувати свій будинок.

Будинок на вулиці Пушкіна 10 у селищі Зоря. Нині від нього тут залишились лише стіни. Сімейство Коломисів разом з сусідами та небайдужими людьми розбирають все те, що залишилося після пожежі 27 серпня. Анатолій Коломис з жахом згадує ту ніч. Розповідає не відразу зрозумів, що у будинку пожежа. Полум'я здійнялося у коридорі будинку.

Коли Анатолій разом з дружиною вибралися з палаючого будинку відразу викликали пожежників. До їхнього приїзду гасити полум'я допомагали сусіди.

Втім, врятувати будинок від повного згорання не вдалося. Вщент згоріло практично усе, що нажила сім'я за багато років.

На місці пожежі рятувальники встановили, що ймовірна причина загорання коротке замикання електричного лічильника. Хоча він є новим. Його міняли у 2018 році.

Втім, у "Рівнеобленерго" розповідають, в поліції проводитимуть експертизу щодо причини загорання. Малоймовірно, що коротке замикання трапилось саме у лічильнику, розповідає речниця відомства Алла Ліхачова. Додає, з моменту встановлення лічильника сім'я з Зорі жодного разу не зверталась в установу щодо несправності.

Наразі ж сім'я Коломисів разом з небайдужими людьми розбирають будинок та планують відбудувати його. Долучилася до допомоги і місцева влада. З бюджетру Зорянської тергромади виділили певні кошти на відновлення домівки. Якщо ви бажаєте допомогти сім'ї Коломисів реквізити ви бачите нині на екрані. Павло Невесенко. Володимир захаров. Новини Рівного.

НОМЕР Картки:
4731 2191 2070 2570
Коломис Катерина Зосимівна

Читайте також: 100 тисяч гривень на власну справу: у Рівному продовжили прийом заявок на конкурс стартапів